Western Wild en next level MBCD

Bijgewerkt: okt 11

Het is zo ver: de webshop van onze groep!

Hij staat online!


Wie had dat ooit gedacht? Ik in ieder geval niet, maar ja als je lang genoeg droomt, kunnen dromen wel uitkomen hé.


Dus vanaf nu kunnen jullie kledij bestellen via deze shop. Betalen is gewoon op de les, liefst cash.


Omdat jullie de eerste zijn die deze kledij kunnen aanschaffen, kunnen jullie op jullie winkelmandje de code "Westernwild" toepassen om tot en met 31 oktober 2020 een korting te krijgen van 10%.


Daarna zal er een code zijn voor de maand november en deze zal een korting geven van 5%. Deze zal enkel geldig zijn op Western Wild kleding.

De nieuwe code zullen jullie op de webshop zien bovenaan.


Je zal zien dat niet alle ontwerpen ineens op de webshop komen, gewoon om het werkbaar te houden voor mij. De bestellingen die in oktober gedaan worden, zullen pas in november opgeleverd worden aangezien ik zelf nog moet zien naar leveringen. Deze hebben meer vertraging dan anders door de coronamaatregelen.


Over coronamaatregelen gesproken: hierdoor zullen we geen pasmaten kunnen aanbieden. We gaan wel proberen om een soort matentabel te bezorgen waarop jullie de juiste maat kunnen kiezen.


Mochten er toch vragen zijn, ge weet me te vinden hé!


20 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Vergevorderden sept-dec 2020

September-December Die From A Broken Heart: "Die From a Broken Heart" van Maddie & Tae Water: "Water" van Brad Paisley Islands In The Stream: "Islands In The Stream" van Emily Ann Roberts & Blake Shel

Gevorderden sept-dec 2020

September-december Thirsty: "Bar Round Here" van Cadillac Three Die From A Broken Heart: "Die From A Broken Heart" van Maddie & Tae Me and Johnny Cash: "Me and Johnny Cash" van Rainey Qualley Water: "

©2020 by JPB Studios.