Belangrijk!!! Shop 'til you can't dance no more!

Beste dansers,


Voor wie er al lang niet meer in geloofde, hebben we uitermate positief nieuws te melden. En voor alle believers: jullie geduld wordt eindelijk beloond!!!Over enkele dagen gaat onze webshop van start. In een eerste fase kan de kledij enkel gekocht worden door de leden van onze dansgroep.

Je zal via een link in het ledendeel van onze website naar de shop kunnen gaan waar je alle modellen kan zien die momenteel te koop aangeboden worden. Je kan een selectie maken naar mannen/vrouwenmodellen en Western Wild of MBCD kledij.


De webshop wordt geactiveerd op zaterdag 10 oktober. Noteer het alvast in jullie agenda!!! Vanaf dan is het mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Voor de snelle beslissers is er een promotiecode voorzien.


Het doet ons uitermate veel plezier om deze droom te kunnen realiseren en jullie een unieke kledinglijn te kunnen aanbieden en hopen dat jullie delen in ons enthousiasme.


De countdown is begonnen!!!


Christophe40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Deze week De lessen gaan deze week gewoon door zoals anders. Zowel op dinsdag als op donderdag. Extra maatregelen voor deze week en komende weken De airco zal enkel opgezet worden alvorens d