top of page

Bedankt!

Het is misschien raar om nu deze titel te lezen.

Maar het klopt wel.


Ik wil al mijn dansers bedanken. We hebben een goeie heropstart gemaakt en zelfs tijdens de zomermaanden zijn er ongeveer de aantallen die ik hoopte te hebben.


Wat gaat er nu gebeuren in september?

Ik heb spijtig genoeg geen glazen bol dus kan het niet voorspellen. Wat ik wel kan meegeven is dat als we les mogen geven, zullen we les geven.


Waar?

1 locatie staat al vast: Kessel op donderdag. Daar kunnen we met social distancing een 20-tal dansers toelaten. Ook al moet ik momenteel de regels rond social distancing niet doen. Ik wil graag hebben dat jullie kunnen komen dansen zonder schrik te hebben.


De andere locatie: Lier (Zevenbergen) is een ander paar mouwen. Als ik daar de social distancing regels volg, kan ik maar een héél beperkt aantal personen binnen laten (max 8 per les). Dus dit valt nog te bekijken wat er gaat gebeuren en welke regels we nog moeten volgen.


Als we toch de regels nog moeten volgen, zal ik een beslissing nemen hoe we de dinsdagen toch kunnen laten doorgaan. Maar dan worden jullie op de hoogte gebracht.


Tot slot

1 ding is zeker: WE GEVEN NIET OP!

Dus geen schrik hebben: COUNTRY IS STERKER DAN COVIDJE!

28 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Vergevorderden Sept - Dec 2023

Hier kan u de lijst terugvinden van de dansen die we geleerd hebben met het nummer en uitvoerder dat we voor deze dans gebruiken. Same Song: "Same Songs" van James Johnston & Kaylee Bell Wrapped Up In

Gevorderden Sept - Dec 2023

Hier kan u de lijst terugvinden van de dansen die we geleerd hebben met het nummer en uitvoerder dat we voor deze dans gebruiken. Same Song: "Same Songs" van James Johnston & Kaylee Bell Wrapped Up In

Beginners Sept - Dec 2023

Hier kan u de lijst terugvinden van de dansen die we geleerd hebben met het nummer en uitvoerder dat we voor deze dans gebruiken. Freeze: "Dirt in my life" van Chris Janson Dubbele Freeze: "On the oth

1 Comment


Zeker weten, nog vele dansen te leren in tof gezelschap 🤠💃🏻

Like
bottom of page